×

Heb ik een account nodig om alle functies van de app te gebruiken?

Ja, je hebt een account nodig om alles uit de app te halen.

Het aanmaken van een account geeft je de volgende voordelen:

• Je kunt de firmware van je kolf upgraden om hem vlot te laten werken en toegang te krijgen tot nieuwe functies.

• Je kunt de app Elvie borstkolfgebruiken om kolven die ermee zijn verbonden aan te sturen en je kolfsessies bij te houden.

• Je hebt toegang tot hulp en advies bij het oplossen van problemen.

• Je kunt je kolf met meer dan één telefoon of tablet gebruiken.

• Je kunt je kolfgegevens terughalen als je je apparaat verliest of vervangt.

Je kunt je op elk gewenst moment afmelden bij je account. Dit betekent dat je gegevens privé blijven als je je apparaat met anderen deelt.

We nemen jouw privacy zeer serieus en al je kolfgegevens worden veilig en anoniem opgeslagen.
Als je op enig moment wil dat wij de gegevens van onze servers verwijderen, is dit eenvoudig te doen. Neem contact met ons op via questions@elvie.com en we helpen je graag verder.