×

Hoe en waarom personaliseer ik mijn instellingen met de Elvie borstkolf-app?

Je kunt de app gebruiken om je gewenste intensiteitsinstellingen op te slaan in de stimulatie- en kolfmodi.

Als je dit doet, start je kolf altijd met je favoriete instellingen.

Zorg ervoor dat je kolf verbonden is en volg de onderstaande instructies om je intensiteitsinstellingen te personaliseren in de app.

Voor Android-gebruikers

Navigeer naar:

Menu > Account > Jouw kolven > Personaliseer waar je je intensiteitsinstellingen kunt opslaan

Voor iOS-gebruikers

Navigeer naar:

Menu > Account > Personalisatie & Voorkeuren > Je kolf personaliseren > tik op het tandwiel waar je je intensiteitsinstellingen kunt opslaan

Vergeet niet dat je kolf verbonden moet zijn om deze stappen te voltooien.