×

Hoe verbind ik de Elvie Stride met de Elvie borstkolf-app?

Als je je Elvie Stride voor het eerst verbindt met de app:

1. Begin met het downloaden van de Elvie borstkolf-app uit de Apple App Store of de Google Play Store.

2. Zet Bluetooth aan in je telefooninstellingen en zorg dat je kolf is opgeladen.

3. Tik op de knop 'Verbinden' in de app en volg de instructie.

4. Je wordt gevraagd om op de knop Afspelen/Pauze op de aansturingsmodule te drukken totdat de lampjes aan de zijkant knipperen.

5. Wanneer de kolf verbonden is met de app, stoppen de lampjes aan de kant met knipperen.

Je hoeft dit maar één keer te doen. De volgende keer dat je de app opent, zal de kolf automatisch verbinding maken als Bluetooth is ingeschakeld op je telefoon.

Als de verbinding met de kolf wordt verbroken tijdens een sessie, probeert deze automatisch opnieuw verbinding te maken.