×

Is de Elvie Stride compatibel met mijn telefoon?

Elvie Stride is compatibel met de meeste nieuwere smartphones die Bluetooth Low Energy ondersteunen.

Als je een iPhone hebt, moet het een iPhone 6 of hoger zijn. Je moet ook iOS11 of hoger hebben.

Als je een Android-telefoon hebt, heb je versie 8 of hoger nodig.

Is je telefoon niet compatibel, is dat geen probleem. Je kunt je kolf nog steeds gebruiken met de besturingselementen op de aansturingsmodule.

Nog meer vragen?

Neem contact met ons op