×

Mistä tiedän, missä tilassa Elvie Stride on?

Pumppu käynnistyy aina stimulointitilassa.

Stimulointitilassa on nopeampi pumppausrytmi, joka stimuloi maidon herumista.

Tässä tilassa pumppu hieroo nänniäsi. Se tekee tämän, jotta rinta alkaa tuottaa maitoa.

Pumppu siirtyy automaattisesti imutilaan kahden minuutin kuluttua.

Imutilassa pumppausrytmi on hitaampi. Tässä tilassa pumppu tehostaa maidon virtausta rinnasta.

Kun pumppu on imutilassa, Tila-painikkeen alla oleva valo palaa.

Jos haluat siirtyä imutilaan aikaisemmin, voit tehdä sen seuraavilla tavoilla:

• painamalla laitteen Tila-painiketta

• käyttämällä pumpun ohjausnäyttöä Pump with Elvie ‑sovelluksessa.