×

Miten Elvie Stride ‑pumppu yhdistetään Pump with Elvie ‑sovellukseen?

Kun yhdistät Elvie Stride ‑pumpun sovellukseen ensimmäisen kerran:

1. Aloita lataamalla Pump with Elvie ‑sovellus Apple App Storesta tai Google Play Kaupasta.

2. Kytke Bluetooth päälle puhelimen asetuksista ja varmista, että pumppu on ladattu.

3. Napauta Connect (Yhdistä) ‑painiketta sovelluksessa ja noudata kehotetta.

4. Sinua kehotetaan painamaan laitteen käynnistys/tauko-painiketta, kunnes sivuvalot vilkkuvat.

5. Kun pumppu on yhdistetty sovellukseen, sivuvalot lakkaavat vilkkumasta.

Tämä tarvitsee tehdä vain kerran. Kun seuraavan kerran avaat sovelluksen, pumppu muodostaa yhteyden automaattisesti, jos puhelimesi Bluetooth on käytössä.

Jos pumpun yhteys katkeaa pumppauksen aikana, se yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden uudelleen.