×

Miten Elvie Stride ‑pumpun voimakkuusasetuksia muutetaan?

Pumpussa on kaksi tilaa: stimulointi- ja imutila.

Kummassakin tilassa on kymmenen erilaista voimakkuusasetusta. Niillä säädetään nänniin kohdistuvaa imuvoimaa.

Asetusten avulla voit mukauttaa pumppusi niin, että se tuntuu mukavalta ja toimii tehokkaasti molemmissa tiloissa.

Pumppu käynnistyy stimulointitilassa ja siirtyy imutilaan kahden minuutin kuluttua.

Voit säätää voimakkuusasetusta kummassakin tilassa laitteen + ja – ‑painikkeilla käytön aikana.

Laitteen imutehon merkkivalot syttyvät ja osoittavat, mikä asetus on käytössä.

Muista, että suurempi voimakkuusasetus ei aina tarkoita suurempaa maitomäärää. Nännin voimakas rasittaminen tai pumppaaminen, kun tunnet kipua, voi vähentää maidontuotantoa.

Voit tallentaa haluamasi voimakkuusasetukset sekä stimulointi- että imutilalle käyttämällä Pump with Elvie ‑sovelluksen Personalize-ominaisuutta

Kun olet valinnut ja tallentanut voimakkuusasetuksesi sovellukseen, aloita pumppausistunto käyttämällä sovellusta.

Näin sovellus tallentaa valitsemasi voimakkuusasetukset ja ne ovat valmiina seuraavalla kerralla.

Näin sinun ei tarvitse tehdä säätöjä aina, kun käytät pumppua.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Storesta ja Google Play Kaupasta.