×

Miten Elvie Stride ‑pumppu ladataan?

Kun pidät pumpun akun aina täyteen ladattuna, pumppu on aina käyttövalmis, kun tarvitset sitä.

Käytä pumpun lataukseen vain laitteen mukana toimitettua latauskaapelia.

Pumpun lataaminen:

1. Liitä latauskaapeli USB-virtalähteeseen. Se on parasta yhdistää lataussovittimeen, jonka suurin teho on 5 V / 2,1 A tai 10 W.

2. Liitä latauskaapeli laitteeseen.

3. Jätä laite latautumaan.

Kun lataat pumppua, muista seuraavat asiat:

• Täyteen lataaminen kestää noin kaksi tuntia latausasetuksista riippuen.

• Täysi varaus riittää noin viidelle 30 minuutin pumppauskerralle.

• Pumppu ei käynnisty latauksen aikana.

• Punainen valo tarkoittaa alhaista varausta ja vihreä täyttä varausta. Keltainen tarkoittaa, että pumppu latautuu.

Jos haluat tarkistaa, kuinka paljon varausta on jäljellä, paina Tila-painiketta, kun pumppu on kytketty pois päältä tai latauksessa.

Imutehon merkkivalot näyttävät, kuinka paljon varausta on jäljellä. Kukin valo tarkoittaa 10 %:n varausta. Esimerkiksi viisi valoa tarkoittaa, että pumpun akun varaustaso on 50 %.

Suosittelemme latausportin sulkemista ennen pumpun käyttöä. Näin laite on mahdollisimman huomaamaton.