Det här är Elvie Stride. Sjukhuskvalitet, nu hands-free Köp nu →
×

1. Hoe we privacy aanpakken

1,1 Bij Elvie ("Elvie", "we", "onze" of "ons") hechten we net zoveel belang aan het beschermen en respecteren van uw privacy als aan het creëren van geavanceerde, slimme technologie voor vrouwen. Dit privacybeleid beschrijft hoe we gegevens verzamelen, opslaan, verwerken, overdragen, delen en gebruiken die u identificeren of met u in verband worden gebracht ("persoonsgegevens") en informatie over ons gebruik van cookies en soortgelijke technologieën.

1.2 We beheren de website www.elvie.com, waar u producten kunt bekijken en bestellen, updates en informatie over onze producten en de gezondheid van vrouwen in het algemeen kunt lezen en door instructies en richtlijnen kunt bladeren over het gebruik van onze producten (de "webite"). We bieden ook productspecifieke apps die u op uw apparaat kunt downloaden, die aan onze producten kunnen worden gekoppeld en, waarbij bepaalde producten, moeten worden bediend zoals uiteengezet in de producthandleiding (de "apps").

1.3 Dit privacybeleid is van toepassing op de website en onze apps. Zorg ervoor dat u dit privacybeleid heeft gelezen en begrijpt hoe we uw persoonsgegevens verzamelen, opslaan, gebruiken en openbaar maken voordat u de website of de apps opent of gebruikt.

2. Wie is verantwoordelijk voor het gebruik van uw persoonsgegevens

2.1 Elvie is de handelsnaam van Chiaro Technology Limited, die de beheerder is van de persoonsgegevens die we over u bewaren in verband met de manier waarop u de website en de apps gebruikt. Dit betekent dat wij bepalen en verantwoordelijk zijn over de manier waarop uw persoonsgegevens worden gebruikt.

3. Persoonsgegevens die we van u verzamelen wanneer u de website gebruikt, contact met ons opneemt of producten koopt en hoe we deze gebruiken

3.1 We verzamelen persoonsgegevens die u vrijwillig rechtstreeks aan ons meedeelt wanneer u de website gebruikt. Dit kan informatie zijn die u ons verstrekt wanneer u een product bestelt en betaalt via onze website, met ons correspondeert per telefoon, e-mail of anderszins met betrekking tot de website of onze producten, beoordelingen indient of zich abonneert op onze mailinglijsten, nieuwsbrieven of andere vormen van marketingcommunicatie.

3.2 We zullen u aangeven wanneer het verstrekken van bepaalde persoonsgegevens vereist is om uw bestelling te verwerken, uw vraag te beantwoorden of u anderszins gebruik te laten maken van alle functies van de website. Als u ervoor kiest om dergelijke persoonsgegevens niet te verstrekken, kunnen we uw bestelling mogelijk niet verwerken, ondersteuning bieden of reageren op uw andere verzoeken.

3,3 Wanneer u de website gebruikt, kunnen de volgende categorieën gegevens worden verzameld:

a) het type en de hoeveelheid producten die u bestelt;

b) uw contactgegevens, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer;

c) uw afleveradres;

d) uw betalingsgegevens, zoals uw betalingswijze en factuuradres;

e) uw voorkeuren over de manier waarop we met u communiceren en hoe onze site wordt weergegeven; en

f) de inhoud van eventuele vragen of verzoeken die u bij ons indient.

We gebruiken deze informatie om alle bestellingen die u via onze website plaatst te verwerken, om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden, om contact met u op te nemen en om ons te helpen nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

3.4 Bijlage 1 geeft meer details over de categorieën persoonsgegevens die we over u verzamelen en hoe we die informatie gebruiken wanneer u de website gebruikt, evenals de rechtsgrond waarop we ons baseren om de persoonsgegevens en ontvangers van die persoonsgegevens te verwerken .

4. Persoonsgegevens die we van u verzamelen wanneer u onze producten en apps gebruikt en hoe we deze gebruiken

4.1 We verzamelen ook persoonsgegevens die u vrijwillig rechtstreeks aan ons verstrekt wanneer u onze producten en apps gebruikt. Dit kan informatie omvatten die u aan ons verstrekt wanneer u een account op een app aanmaakt, of wanneer u één van onze producten koppelt en gebruikt met de betreffende app.

4.2 We zullen u aangeven wanneer het verstrekken van persoonsgegevens vereist is om gebruik te maken van bepaalde functies en toepassingen van de apps. Als u ervoor kiest om dergelijke persoonsgegevens niet te verstrekken, kunnen we die delen van de apps mogelijk niet aan u aanbieden.

4.3 Wanneer u de producten en geschikte apps gebruikt, kan de volgende informatie worden verzameld:

a) uw naam en e-mailadres;

b) uw geboortejaar en aantal kinderen;

c) informatie over hoe u het product gebruikt; en

d) uw voorkeuren over hoe we met u communiceren en hoe de apps worden weergegeven.

We gebruiken deze informatie om u de toepassingen van onze producten en apps aan te bieden, om u klantenondersteuning aan te bieden en voor ons onderzoek en onze ontwikkeling (inclusief het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten).

4.4 Bijlage 2 geeft meer details over de categorieën persoonsgegevens die we over u verzamelen en hoe we die informatie gebruiken wanneer u onze producten en apps gebruikt, evenals de rechtsgrond waarop we ons baseren om de persoonsgegevens en de ontvangers van die persoonsgegevens te verwerken.

5. Informatie die we automatisch verzamelen over uw gebruik van onze apps en website

5.1 We verzamelen ook automatisch indirect persoonsgegevens over hoe u de website en onze apps opent en gebruikt, en informatie over het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website of de apps. We kunnen bijvoorbeeld de volgende informatie verzamelen:

a) informatie over de toepassingen die u gebruikt en de pagina's die u op de website en de apps bekijkt;

b) informatie over uw apparaat (zoals uw IP-adres, apparaat-ID, apparaattype, model en fabrikant); en

c) informatie over uw gebruikspatronen (zoals hoe vaak u de website of een app gebruikt en uw taalinstellingen).

We gebruiken deze informatie om u de toepassingen en functies van de website en de apps aan te bieden, om de website en de apps te controleren en te verbeteren en om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

5.2 Bijlage 3 bevat meer informatie over de categorieën persoonsgegevens die we automatisch over u verzamelen en hoe we die informatie gebruiken. De tabel vermeldt ook de rechtsgrond waarop we ons baseren om de persoonsgegevens en ontvangers van die persoonsgegevens te verwerken.

5.3 We kunnen de persoonlijke informatie die we over u verzamelen en de informatie die we automatisch verzamelen, koppelen of combineren. Dit stelt ons in staat om u een gepersonaliseerde ervaring te bieden, ongeacht hoe u met ons omgaat.

5.4 We kunnen alle persoonsgegvens die we verzamelen anonimiseren en samenvoegen (zodat uw identiteit niet direct kan worden achterhaald). We kunnen geanonimiseerde informatie gebruiken voor doeleinden zoals het testen van onze IT-systemen, onderzoek, gegevensanalyse, het verbeteren van de website en onze apps en het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen.

6. Hoe lang bewaren we uw persoonlijke gegevens?

6.1 We bewaren de persoonlijke informatie die we over u verzamelen doorgaans niet langer dan nodig is voor de doeleinden uiteengezet in Bijlage 1 , Bijlage 2 en Bijlage 3 , in overeenstemming met onze wettelijke verplichtingen en legitieme zakelijke belangen.

6.2 Het is echter mogelijk dat we uw persoonsgegevens langer moeten bewaren als we hiertoe wettelijk verplicht zijn.

7. Ontvangers van persoonsgegevens

7.1 Naast de ontvangers die worden vermeld in bijlagen 1, 2 en 3, kunnen we uw persoonsgegevens ook delen met de volgende partijen (zoals vereist in overeenstemming met het gebruik dat in de bijlagen 1, 2 en 3 wordt beschreven):

a) Serviceproviders en adviseurs: we kunnen uw persoonsgegevens delen met externe leveranciers en andere serviceproviders die diensten voor ons of namens ons uitvoeren, waaronder het leveren van professionele diensten, zoals juridische en boekhoudkundige diensten, mailing, e-mail of chatdiensten, fraudepreventie, webhosting of het leveren van analytische diensten.

b) Sociale media: we kunnen "lookalike" analysefuncties gebruiken, zoals "Facebook Lookalike Audiences", om nieuwe potentiële klanten te identificeren op basis van het feit dat ze bepaalde kenmerken met u kunnen delen. Als u met ons communiceert via sociale media, bijvoorbeeld als u onze site bezoekt of onze apps downloadt als reactie op een advertentie op een sociale-mediaplatform, kunnen we uw persoonlijke gegevens daarom delen met sociale-mediaplatforms zodat ze gebruikers kunnen identificeren die op u lijken, zoals gebruikers die dezelfde pagina's of inhoud als u leuk hebben gevonden.

c) Aankopers en derden in verband met een zakelijke transactie: uw persoonlijke gegevens kunnen worden bekendgemaakt aan derden in verband met een transactie, zoals een fusie, verkoop van activa of aandelen, reorganisatie, financiering, wijziging van de controle of overname van ons hele bedrijf of een deel ervan.

d) Wetshandhavers, regelgevende instanties en andere partijen om juridische redenen: we kunnen uw persoonlijke informatie delen met derden zoals vereist door de wet of als we redelijkerwijs van mening zijn dat dergelijke actie nodig is om (i) te voldoen aan de wet en de redelijke verzoeken van de wet handhaving; (ii) illegale activiteiten en inbreuken op overeenkomsten, met inbegrip van onze Gebruiksvoorwaarden en Verkoopvoorwaarden, op te sporen en te onderzoeken; en/of (iii) de rechten, eigendommen of persoonlijke veiligheid van Elvie, haar gebruikers of anderen uit te oefenen of te beschermen.

7.2 Anders dan hierboven uiteengezet, kunnen we ook statistieken en inzichten delen die door ons zijn ontwikkeld op basis van uw persoonsgegevens. Deze statistieken en inzichten zijn afgeleid van geanonimiseerde en geaggregeerde informatie, zodat het niet mogelijk zou zijn om u (direct of indirect) te identificeren of zelfs maar te onderscheiden van deze informatie.

8. Marketing en reclame

8.1 Af en toe zullen we u contacteren met informatie over onze producten en diensten, waaronder het sturen van marketingberichten en het vragen om uw feedback over onze producten en diensten.

8.2 De meeste marketingberichten die we sturen, gebeuren per e-mail. Voor sommige marketingberichten kunnen we persoonsgegevens die we over u verzamelen gebruiken om ons te helpen de meest relevante marketinginformatie te bepalen die we met u kunnen delen.

8.3 We sturen u alleen marketingberichten als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven. U kunt uw voorkeuren over de e-mails die u van ons ontvangt op een later tijdstip bijwerken, inclusief het intrekken van uw toestemming, door op de link onder aan onze marketing-e-mails te klikken.

9. Opslaan en overdragen van uw persoonsgegevens

9.1 Beveiliging. We implementeren passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijke of onrechtmatige vernietiging, verlies, wijziging of beschadiging. Alle persoonsgegevens die we verzamelen, wordt opgeslagen op beveiligde servers. We zullen u nooit ongevraagde e-mails sturen of telefonisch contact met u opnemen om uw account-ID, wachtwoord, creditcard- of bankpasgegevens of nationale identificatienummers op te vragen.

9.2 De-identificatie. Wanneer we persoonsgegevens verzamelen over uw gebruik van onze producten en apps, slaan we deze informatie alleen zodanig op dat uw identiteit niet direct kan achterhaald worden. We zullen u alleen in uitzonderlijke omstandigheden opnieuw identificeren, bijvoorbeeld als we hiertoe verplicht zijn door de toepasselijke wetgeving, bijvoorbeeld als we een product moeten terugroepen, of als u ons daarom vraagt.

9.3 Internationale overdrachten van uw persoonsgegevens. De persoonsgegevens die we verzamelen, kan worden overgedragen aan en opgeslagen in landen buiten het rechtsgebied waar u zich bevindt en waar wij en onze externe dienstverleners actief zijn. Als u zich in het VK of de Europese Economische Ruimte ("EER") bevindt, kunnen uw persoonsgegevens buiten het VK of de EER worden verwerkt, inclusief in de Verenigde Staten.

9.4 In het geval van een dergelijke overdracht zorgen we ervoor dat:

a) de persoonsgegevens worden overgedragen aan landen waarvan is erkend dat zij een gelijkwaardig beschermingsniveau bieden; of

b) de overdracht geschiedt in overeenstemming met passende waarborgen, zoals standaardclausules inzake gegevensbescherming die door de Europese Commissie of de Britse Information Commissioner zijn vastgelegd.

Als u meer wilt weten over deze veiligheidsmaatregelen, neem dan contact met ons op via de gegevens aan het einde van dit privacybeleid.

10. Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

10.1 In overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving heeft u de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die we in ons bezit hebben:

a) Recht op toegang. U heeft het recht om:

i) bevestiging of, en waar, we uw persoonsgegevens verwerken;

ii) informatie over de categorieën persoonsgegevens die we verwerken, de doeleinden waarvoor we uw persoonsgegevens verwerken en informatie over de wijze waarop we de toepasselijke bewaringstermijnen vaststellen;

iii) informatie over de categorieën ontvangers met wie we uw persoonsgegevens kunnen delen; en

iv) een kopie van de persoonsgegevens die we over u hebben.

b) Recht op overdraagbaarheid. U heeft onder bepaalde omstandigheden het recht om een kopie te ontvangen van de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machineleesbaar formaat dat hergebruik mogelijk maakt, of om te vragen dat uw persoonsgegeven aan een andere persoon worden overgedragen.

c) Recht op verbetering. U heeft het recht om eventuele onjuiste of onvolledige persoonsgegevens die we over u hebben zonder enige vertraging te laten corrigeren.

d) Recht op gegevenswissing. U heeft in bepaalde omstandigheden het recht om van ons te eisen dat we uw persoonsgegevens zonder onnodige vertraging wissen als de verdere verwerking van die persoonsgegevens niet gerechtvaardigd is.

e) Recht op beperking. U heeft in sommige omstandigheden het recht om van ons te eisen dat we de doeleinden waarvoor we uw persoonsgegevens verwerken, beperken als de verdere verwerking van de persoonsgegevens op deze manier niet gerechtvaardigd is, zoals wanneer de juistheid van de persoonsgegevens door u wordt betwist.

10.2 U heeft ook het recht om bezwaar te maken tegen elke verwerking op basis van onze legitieme belangen als er redenen zijn die verband houden met uw specifieke situatie. Er kunnen dwingende redenen zijn om door te gaan met het verwerken van uw persoonsgegevens, en wij zullen u beoordelen en u informeren als dat het geval is. U kunt om welke reden dan ook bezwaar maken tegen marketingactiviteiten.

10.3 Als u één van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via de contactgegevens aan het einde van dit privacybeleid.

10.4 U kunt ook een deel van de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt, bekijken en bewerken via de daarvoor bestemde toepassing op de apps.

10.5 Vanwege het vertrouwelijke karakter van gegevensverwerking kunnen we u vragen om u te legitimeren wanneer u gebruik maakt van bovenstaande rechten. Dit kan door het verstrekken van een gescande kopie van een geldig identiteitsbewijs of een ondertekende fotokopie van een geldig identiteitsbewijs.

10.6 We zullen proberen binnen een maand na ontvangst van een dergelijk verzoek te reageren op elk verzoek met betrekking tot uw rechten.

10.7 Indien, gelet op de complexiteit van het verzoek of het aantal ontvangen verzoeken, bovenstaande termijn niet kan worden gehaald, zullen we u informeren over de verlengde termijn waarbinnen we op uw verzoek zullen reageren. Een dergelijke verlenging mag niet meer dan twee maanden duren vanaf de datum waarop we u laten weten dat een verlenging nodig is.

10.8 Als we geen gevolg geven aan uw verzoek, zullen we u binnen één maand informeren over de redenen waarop we onze beslissing hebben gebaseerd en over uw recht om een klacht in te dienen bij uw nationale gegevensbeschermingsautoriteit.

11. Cookies en soortgelijke technologieën die op onze website worden gebruikt

11.1 Onze Site gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (zoals Local Storage Objects, LSO's, scripts en pixels) om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website.

11.2 Traditionele cookies zijn stukjes code die het mogelijk maken om het gebruik van onze website te personaliseren door uw informatie zoals gebruikers-ID en andere voorkeuren op te slaan. Een cookie is een klein gegevensbestand dat we op de harde schijf van uw computer plaatsen om gegevens bij te houden.

11.3 Cookies en vergelijkbare technologieën helpen ons om uw surfervaring te optimaliseren wanneer u door onze website bladert en stellen ons ook in staat om te controleren en analyseren hoe u onze website gebruikt en ermee omgaat, zodat we onze website kunnen blijven verbeteren. Het helpt ons en onze advertentiepartners ook om producten en diensten te bepalen die voor u interessant kunnen zijn, om u gerichte advertenties te kunnen aanbieden.

11.4 We gebruiken de volgende soorten cookies:

a) Strikt noodzakelijke cookies. Dit zijn cookies die nodig zijn voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u een winkelmandje kunt gebruiken of producten kunt betalen via onze website.

b) Analytische/prestatiecookies. Ze stellen ons in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en om te zien hoe bezoekers doorheen onze site website navigeren wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons om de werking van onze website te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. We kunnen analysetools van derden gebruiken, zoals Google Analytics, om ons te helpen trends in het verkeer en gebruik van de website te meten en om meer te weten te komen over de demografische gegevens van onze gebruikers. U kunt meer te weten komen over de praktijken van Google op http://www.google.com/policies/privacy/partners , en de momenteel beschikbare opt-outopties bekijken op https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

c) Functionele cookies. Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat om onze inhoud voor u te personaliseren, u bij naam te begroeten en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio).

d) Doelgerichte cookies. Deze cookies registreren uw bezoek aan onze website, de pagina's die u heeft bezocht en de links die u heeft gevolgd. We gebruiken deze informatie om onze website en de advertenties die we erop weergeven, en de marketingberichten die we u sturen, beter op uw interesses af te stemmen. We kunnen deze informatie ook delen met derden die ons hiervoor een dienst verlenen.

e) Cookies van derden. Houd er rekening mee dat adverteerders en andere derde partijen hun eigen cookietags kunnen gebruiken wanneer u op een advertentie of link op onze website klikt. Deze derde partijen zijn verantwoordelijk voor het opstellen van hun eigen cookie- en privacybeleid. Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op de persoonsgegevens die we op onze Website verzamelen. We raden u aan kennis te nemen van het privacybeleid van andere websites waarnaar u linkt vanaf onze website of die u op een andere manier bezoekt.   

11.5 Zie bijlage 4 voor meer informatie over de cookies die we op de website gebruiken.

11.6 De cookies die we gebruiken zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit onze website te halen, maar als u geen cookies wilt ontvangen, kunt u in de meeste browsers uw cookie-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om alle cookies te weigeren, u mogelijk niet alle toepassingen van onze website volledig kunt gebruiken. Deze instellingen zijn meestal te vinden in het menu "Opties" of "Voorkeuren" van uw browser. Om deze instellingen te leren kennen, gebruikt u de optie "Help" in uw browser voor meer informatie.

11.7 Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies mogelijk niet effectief is voor alle soorten trackingtechnologieën, zoals Local Storage Objects (LSO's).

11.8 Als u meer wilt weten over cookies en andere vergelijkbare technologieën, bezoek dan www.allaboutcookies.org of de online bronnen van het Network Advertising Initiative op www.networkadvertising.org

12. Trackingtechnologieën die in onze e-mails worden gebruikt

12.1 Onze e-mails kunnen trackingtechnologieën bevatten die ons informatie geven over uw gebruik van onze e-mails, inclusief het identificeren of en wanneer u een e-mail heeft geopend die we u hebben gestuurd, hoe vaak u deze heeft gelezen en of u op links heeft geklikt in die e-mail. Dit helpt ons de effectiviteit van onze marketing e-mailcampagnes te meten, de e-mails die we u sturen relevanter te maken voor uw interesses en om te begrijpen of u belangrijke administratieve e-mails die we u sturen heeft geopend en gelezen.

12.2 Met de meeste populaire e-mailprogramma's kunt u deze technologieën blokkeren door bepaalde externe afbeeldingen in e-mails uit te schakelen. U kunt dit doen via de instellingen op uw e-mailprogramma. Deze geven u meestal de mogelijkheid om te kiezen of e-mails standaard "externe afbeeldingen", "externe inhoud" of "afbeeldingen" zullen weergeven.

12.3 Sommige browsers bieden u ook de mogelijkheid om extensies te downloaden en te installeren die trackingtechnologieën blokkeren.

13. Op interesses gebaseerde advertenties

13.1 We nemen deel aan op interesses gebaseerde advertenties en gebruiken externe advertentiebedrijven om u gerichte advertenties te tonen op basis van uw surfgeschiedenis en gebruik van de website. We kunnen online advertentienetwerken van derden, sociale mediabedrijven en andere diensten van derden delen of toestaan om informatie over uw gebruik van de website in de loop van de tijd te verzamelen, zodat ze advertenties van de website, onze producten en diensten kunnen afspelen of weergeven en soortgelijke producten en diensten, op andere websites, apps of diensten die u mogelijk gebruikt (waaronder Google en Facebook).

13.2 Meestal, maar niet altijd, wordt deze informatie verzameld via cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën. Deze derde partijen kunnen mobiele identifiers verzamelen, zoals de ID voor Advertising for iOS (IDFA), Google Advertising ID, evenals het IP-adres van uw apparaat, informatie over andere applicaties op uw apparaat, uw locatie, informatie over uw gebruik van de website en informatie over welke advertenties u heeft gezien of waarop u heeft geklikt.

13.3 Wij en onze externe partners gebruiken deze informatie om de advertenties die u online ziet relevanter te maken voor uw interesses, en om advertentiegerelateerde diensten aan te bieden, zoals rapportage, attributie, analyse en marktonderzoek.

13,4 We kunnen ook bepaalde vormen van displayadvertenties en andere geavanceerde functies gebruiken via Google Universal Analytics, zoals Remarketing met Google Analytics, Google Display Network Impression Reporting, de DoubleClick Campaign Manager Integration en Google Analytics Demographics and Interest Reporting. Deze functies stellen ons in staat om first-party cookies (zoals de Google Analytics-cookie) en cookies van derden (zoals de Doubleclick advertentiecookie) of andere cookies van derden samen te gebruiken om over advertenties te informeren, optimaliseren en weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan de website. U kunt uw advertentievoorkeuren beheren of u afmelden voor bepaalde Google advertentieproducten door naar Google Ads Preferences Manager te gaan, momenteel beschikbaar op https://google.com/ads/preferences of door naar de online bronnen van NAI te gaan op www.networkadvertising.org/choices.

13.5 Chiaro Technology werkt samen met Rakuten Advertising, die persoonsgegevens kan verzamelen wanneer u onze website bezoekt. Het verzamelen en gebruik van deze informatie is onderworpen aan het privacybeleid dat u hier kan terugvinden. https://rakutenadvertising.com/legal-notices/services-privacy-policy

13.6 U kunt het gebruik van deze identificatoren voor op interesses gebaseerde advertenties op een bepaald apparaat beperken via de instellingen op uw apparaat door "advertentie-tracking beperken" (iOS) of " afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties" (Android) te selecteren. U kunt zich mogelijk ook afmelden voor sommige, maar niet alle, op interesses gebaseerde advertenties die worden weergegeven door mobiele advertentienetwerken door naar http://youradchoices.com/appchoices te gaan en de mobiele AppChoices-app te downloaden.

13.7 Voor meer informatie over op interesses gebaseerde advertenties en hoe u zich kunt afmelden voor sommige van deze advertenties, kunt u terecht op:

a) de online bronnen van het Network Advertising Initiative, op www.networkadvertising.org/choices ;

b) de bronnen van de DAA op www.aboutads.info/choices ; en/of

c) uw online keuzes op www.youronlinechoices.eu .

13.8 Houd er rekening mee dat als u zich afmeldt voor het ontvangen van op interesses gebaseerde advertenties via de online bronnen van deNAI's en DAA's of Your Online Choices, u er alleen voor kiest om geen op interesses gebaseerde advertenties te ontvangen op die specifieke browser of dat specifieke apparaat, maar u kunt nog steeds op interesses gebaseerde advertenties ontvangen op uw andere apparaten. U moet de opt-out uitvoeren op elke browser of elk apparaat dat u gebruikt.

13.9 Sommige van deze opt-outs zijn mogelijk niet effectief, tenzij uw browser is ingesteld om cookies te accepteren. Als u cookies verwijdert, uw browserinstellingen wijzigt, van browser of apparaat verandert of een ander besturingssysteem gebruikt, moet u zich opnieuw afmelden.

13.10 Houd er rekening mee dat het afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties niet betekent dat u geen advertenties meer op uw apparaat ziet. Het betekent alleen dat advertenties niet langer op uw interesses kunnen worden afgestemd.

14. Links naar sites van derden

14.1 De website en onze apps kunnen soms links bevatten van en naar websites van derden, inclusief die van onze partnernetwerken, adverteerders, partnerhandelaren, nieuwspublicaties en detailhandelaren. Als u een link naar een van deze websites volgt, houd er dan rekening mee dat deze websites hun eigen privacybeleid hebben en dat wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor hun beleid. Controleer het individuele beleid voordat u informatie aan deze websites verstrekt.

15. Ons beleid ten aanzien van kinderen

15,1 Onze website en apps zijn niet gericht op personen jonger dan 18 jaar en we verzamelen niet bewust persoonsgegevens van personen jonger dan 18 jaar. Als u merkt dat uw kind ons persoonsgegevens heeft verstrekt, zonder uw toestemming, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens, zodat we stappen kunnen ondernemen om dergelijke informatie te verwijderen en elk account te beëindigen dat uw kind bij ons heeft aangemaakt.

16. Wijzigingen in dit beleid

16.1 We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken, dus u moet deze pagina regelmatig bekijken. Wanneer we dit privacybeleid op een wezenlijke manier wijzigen, werken we de datum 'laatste wijziging' aan het einde van dit privacybeleid bij. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

17. Kennisgeving aan u

17.1 Als we u ergens informatie over moeten verstrekken, of het nu voor juridische, marketing- of andere zakelijke doeleinden is, zullen we kiezen wat volgens ons de beste manier is om contact met u op te nemen. We doen dit meestal via e-mail of door een bericht op de website of onze apps te plaatsen. Het feit dat wij u berichten kunnen sturen, betekent niet dat u zich niet langer kunt aanmelden voor bepaalde vormen van contact zoals beschreven in dit Privacybeleid.

18. Contact met ons opnemen

18.1 Neem contact op met privacy@elvie.com als u vragen, opmerkingen en verzoeken heeft met betrekking tot dit privacybeleid. Als u een inwoner van de EER bent en contact wilt opnemen met onze vertegenwoordiger in de EER, kunt u hun contactgegevens hier terugvinden .

18.2 Als we problemen die u bij ons meldt niet kunnen behandelen, heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij uw nationale gegevensbeschermingsautoriteit. Meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit is beschikbaar op http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .

18.3 Als u uw bewaarde persoonsgegevens wilt verwijderen, kunt u uw Elvie-account afsluiten met de functie in de app. Uw account en persoonsgegevens zullen in alle apps onmiddellijk worden verwijderd. Die bewerking kan niet ongedaan gemaakt worden. U kunt ook contact met ons opnemen via privacy@elvie.com.

18.4 Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 31 maart 2022.

Bijlagen