×

Miten Elvie Pump ‑pumppu ladataan?

Kun akku on vähissä, akun merkkivalo on punainen. Lataa heti pumppauskerran päätyttyä, jos akun varauksen ilmoitetaan olevan heikko. Elvie Pump sammuu automaattisesti, jos akku on tyhjä.

Latauksen jälkeen akun merkkivalo palaa oranssina. Liitä Elvie Pump USB-virtalähteeseen, kuten tietokoneeseen tai puhelimen pistokkeeseen, mukana toimitetulla latauskaapelilla.

Kun akku on ladattu täyteen, valo palaa vihreänä. Akun lataaminen täyteen kestää noin kaksi tuntia, ja täydellä latauksella akku kestää käytössä noin kaksi ja puoli tuntia vakioasetuksilla.

Käytä vain Elvie Pumpin mukana toimitettua latauskaapelia. Älä käytä Elvie Pump ‑pumppua latauksen aikana.