×

Elvie Pumpin yhdistäminen sovellukseen ei onnistu

Muodosta yhteys Elvie Pump ‑pumppuun suorittamalla seuraavat toimenpiteet. On erittäin tärkeää, että suoritat vaiheet tässä järjestyksessä:1) Poista Pump with Elvie ‑sovellus ja valitse ”forget” (unohda) pumpu(i)llesi puhelimesi Bluetooth-asetuksista.Android-laite:

• Avaa puhelimesi asetukset.

• Avaa Bluetooth-asetukset ja varmista, että Bluetooth on käytössä.

• Näet luettelon laitepareiksi liitetyistä laitteista. Vieritä luetteloa ja katso, onko pumppuja luettelossa.

• Napauta pumpun viereistä hammasrataskuvaketta, jolloin avautuu vaihtoehto, jolla pumpun voi asettaa unohdetuksi. Unohda pumppu

iPhone:

• Avaa puhelimesi asetukset.

• Avaa Bluetooth-asetukset ja varmista, että Bluetooth on käytössä.

• Näet luettelon laitepareiksi liitetyistä laitteista. Vieritä luetteloa ja katso, onko pumppuja luettelossa.

• Napauta laitteen nimen viereistä i-kuvaketta ja valitse sitten ”Forget this device” (Unohda tämä laite).

2) Käynnistä puhelin uudelleen ja asenna Pump with Elvie ‑sovellus uudelleen.
3) Avaa Pump with Elvie ‑sovellus ja valitse valikosta ”Pump info” (Pumpun tiedot). Napauta Pump info (Pumpun tiedot) ‑näytön alareunassa ”connect a new pump” (yhdistä uusi pumppu) ‑painiketta. Yhdistä pumppu noudattamalla ohjeita.Jos sinulla on edelleen ongelmia Elvie Pump ‑pumpun yhdistämisessä sovellukseen ohjeiden mukaan, ota yhteyttä meihin, niin saat meiltä apua.