×

Miten voimakkuusasetukset tallennetaan?

Voimakkuusasetusten tallentamiseksi tarvitset sovelluksen uusimman version ja kunkin pumpun laiteohjelmiston uusimman version (katso alla, miten voit selvittää, mikä versio sinulla on). Kun sinulla on uusimmat versiot asennettuina, siirry seuraavaan kohtaan:Android-laitteet:  Menu > Account > Your Pumps > Personalize (Valikko > Tili > Pumppusi > Mukauta),jossa voit tallentaa voimakkuusasetuksesi.

iOS-laitteet: Menu > Account > Personalization & Preferences > Personalize your Pump > (Valikko > Tili > Mukauttaminen ja asetukset > Mukauta pumppuasi) > napauta hammasrataskuvaketta, jolloin voit tallentaa voimakkuusasetuksesi.

Pumppusi on oltava yhdistettynä, jotta voit suorittaa nämä toimenpiteet.

Mistä tiedän, onko minulla sovelluksen uusin versio?

Etsi Pump with Elvie ‑sovellusta Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iPhone) ja tarkista, onko sovellukselle päivitysvaihtoehtoa. Jos päivitysvaihtoehtoa ei ole, sinulla on jo sovelluksen uusin versio.

Mistä tiedän, onko minulla laiteohjelmiston uusin versio?

Varmista, että pumppusi on ladattu täyteen, yhdistä se tai ne puhelimeesi ja siirry seuraavaan kohtaan: Android-laitteet: Menu > Account > Your Pumps > Pump Info (Valikko > Tili > Pumppusi > Pumpun tiedot). iOS: Menu > Account > Personalization & Preferences > Personalize your Pump > (Valikko > Tili > Mukauttaminen ja asetukset > Mukauta pumppuasi).

Jos laiteohjelmistoversiosi on vanhempi kuin uusin saatavilla oleva laiteohjelmistoversio, näet punaisen pisteen ja ”Upgrade” (Päivitys)- tai ”Upgrade available” (Päivitys saatavilla) ‑tekstin. Napauta sitä pumppujen päivittämiseksi, jolloin voit tallentaa voimakkuusasetuksesi.

Joulukuussa 2020 uusin saatavilla oleva laiteohjelmistoversio oli 7.39.1.

Jos laiteohjelmistoversiosi on 7.30.2 tai uudempi, voit tallentaa voimakkuusasetukset, joilla pumppu aloittaa, siirtymällä seuraavaan kohtaan: Android-laitteet: Menu > Account > Your Pumps > Personalize (Valikko > Tili > Pumppusi > Mukauta)

iOS: Menu > Account > Personalization & Preferences > Personalize your Pump > (Valikko > Tili > Mukauttaminen ja asetukset > Mukauta pumppuasi) > napauta hammasrataskuvaketta.