×

Elvie Pump ‑pumppuni ei käynnisty tai lataudu

Jos Elvie Pump ei lataudu tai käynnisty, noudata näitä ohjeita:

1) Varmista, että olet irrottanut Elvie Pump ‑pumpun pistorasiasta, koska se ei käynnisty, kun se on kytketty laturiin.

2) Ota mukana toimitettu latauskaapeli ja kytke se suoraan kannettavan tietokoneen tai pöytätietokoneen USB-porttiin ja anna akun latautua puoli tuntia. Tämä on luotettavin virtalähde, ja näin voidaan sulkea pois pistokkeet tai jatkojohdot ongelman syinä. Jos sinulla on toinen yhteensopiva USB-kaapeli, kokeile myös sitä sulkeaksesi kaapelin pois ongelman syynä (jos sinulla on kaksoispumppu, voit käyttää toista mukana toimitettua USB-kaapelia).

3) Jos latauksen aikana valot eivät pala tai Elvie Pump ‑pumppu ei kytkeydy päälle, ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle korvaavan tuotteen, kunhan laitteen kahden vuoden takuu on edelleen voimassa.