×

Miten laitteen toisto- ja taukopainikkeen valoa himmennetään?

Voit himmentää toisto-/taukopainikkeen valon, mutta tarvitset sitä varten sovelluksen uusimman version ja kunkin pumpun laiteohjelmiston uusimman version (katso alta, miten voit selvittää, mikä versio sinulla on). Kun olet saanut ne, siirry seuraavaan kohtaan:

Android-laitteet:  Menu > Account > Your Pumps > Personalize (Valikko > Tili > Pumppusi > Mukauta), jolloin voit himmentää toisto-/taukopainikkeen valoa.

iOS-laitteet: Menu > Account > Personalization & Preferences > Personalize your Pump > (Valikko > Tili > Mukauttaminen ja asetukset > Mukauta pumppuasi) > napauta hammasrataskuvaketta, jolloin voit himmentää toisto-/taukopainikkeen valoa.

Pumppusi on oltava yhdistettynä, jotta voit suorittaa nämä toimenpiteet.

Mistä tiedän, onko minulla sovelluksen uusin versio?

Etsi Pump with Elvie ‑sovellusta Play Kaupasta (Android) tai App Storesta (iPhone) ja tarkista, onko sovellukselle päivitysvaihtoehtoa. Jos päivitysvaihtoehtoa ei ole, sinulla on jo sovelluksen uusin versio.

Mistä tiedän, onko minulla laiteohjelmiston uusin versio?

Varmista, että pumppusi on ladattu täyteen, yhdistä se tai ne puhelimeesi ja siirry seuraavaan kohtaan:

Android-laitteet: Menu > Account > Your Pumps > Pump Info (Valikko > Tili > Pumppusi > Pumpun tiedot). iOS: Menu > Account > Personalization & Preferences > Personalize your Pump > (Valikko > Tili > Mukauttaminen ja asetukset > Mukauta pumppuasi).

Jos laiteohjelmistoversiosi on vanhempi kuin uusin saatavilla oleva laiteohjelmistoversio, näet punaisen pisteen ja ”Upgrade” (Päivitys)- tai ”Upgrade available” (Päivitys saatavilla) ‑tekstin. Napauta sitä pumppujen päivittämiseksi ja toisto-/taukopainikkeen valon himmentämiseksi.

Jos laiteohjelmistoversiosi 7.30.2 tai uudempi, voit himmentää toisto-/taukopainikkeen valon siirtymällä seuraavaan kohtaan:

Android-laitteet: Menu > Account > Your Pumps > Personalize (Valikko > Tili > Pumppusi > Mukauta) iOS: Menu > Account > Personalization & Preferences > Personalize your Pump > (Valikko > Tili > Mukauttaminen ja asetukset > Mukauta pumppuasi) > napauta hammasrataskuvaketta.

Joulukuussa 2020 uusin saatavilla oleva laiteohjelmistoversio oli 7.39.1.