×

Ik kan mijn Elvie Pump niet met de app verbinden

Om de Elvie Pump te verbinden, volg je de volgende stappen. Het is erg belangrijk dat je deze stappen in de onderstaande volgorde uitvoert:

1) Wis de Pump with Elvie app en ‚vergeet‘ je kolf/kolven bij de Bluetooth instellingen op je telefoon

Voor Android:

• Ga naar je telefooninstellingen

• Ga naar Bluetooth en controleer of deze is ingeschakeld

• Je ziet dan een lijst van gekoppelde toestellen, blader door de lijst en kijk of je kolven vindt

• Tik op het tandwieltje bij de kolf en de optie om te vergeten dat de kolf opent. Vergeet de kolf

Voor de iPhone:

• Ga naar telefooninstellingen

• Ga naar Bluetooth en zorg dat deze is ingeschakeld

• Je ziet dan een lijst van gekoppelde toestellen, blader door de lijst en kijk of je de kolven vindt

2)Start je telefoon opnieuw op en installeer de Pump with Elvie app opnieuw

3) Open de Pump with Elvie app en kies in het menu ‚Pump info‘. Helemaal onder op het infoscherm tik je op ‚verbind nieuwe kolf‘. Volg de instructies om je borstkolf te verbinden

Als je nog steeds een probleem hebt bij het verbinden van de Elvie Pump met de app neem dan contact met ons op zodat iemand van ons team je kan helpen.