×

Pumping Rhythms Troubleshooting

Probleemoplossing:

Ik heb een Android-telefoon en ik zie SmartRhythmTM niet in mijn app. Wat doe ik daaraan?

De SmartRhythmTM-kolffunctie is momenteel alleen beschikbaar voor iOS, maar we werken eraan om hem in de toekomst breder beschikbaar te maken.

Ik heb een nieuwe SmartRhythm geprobeerd, maar nu wil ik terug naar het Elvie Original Rhythm (Single-Switch). Hoe doe ik dat?

Als je Elvie Pump verbonden is met de app, kies je in het ritmemenu “Single-Switch” en druk je op “update”. Zo zet je het originele ritme van Elvie er weer op.

Als je geen verbinding met de app hebt, kan je de kolf weer op het oorspronkelijke ritme krijgen door hem terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Volg deze stappen om de kolf terug te zetten naar de fabrieksinstellingen:

Zorg ervoor dat je Elvie Pump aanstaat.

Houd de knoppen + en - tegelijkertijd ingedrukt voor 5 seconden.

Nadat je hem terugzet naar fabrieksinstellingen, moet je de kolf opnieuw met de app verbinden.

Mijn kolf wordt niet bijgewerkt naar het ritme dat ik uitgekozen heb. Wat doe ik daaraan?

Zorg ervoor dat je telefoon en kolf allebei opgeladen zijn en dicht bij elkaar liggen. Als je geselecteerde ritme niet van je app naar je kolf wordt overgezet, kan je deze stappen volgen:

• Vergeet je kolf uit je de Pump with Elvie-app.

• Vergeet je kolf van het Bluetooth-menu van je telefoon.

• Verbind je kolf opnieuw

Druk op de ritmeknop in het bedieningsscherm.

Mijn ritmemenu laadt niet, kan ik alsnog kolven?

Als je de Elvie-app op iOS gebruikt en het ritmemenu niet kan laden, vragen we je contact op te nemen met de klantenservice. In de tussentijd kan je gewoon doorgaan met kolven.