×

Mijn Elvie Pump gaat niet aan of laadt niet op.

Als je Elvie Pump niet oplaadt of aangaat, kun je deze stappen volgen steps:

1) Zorg dat je de Elvie Pump hebt uitgeschakeld, want ze kan niet worden ingeschakeld tijdens het laden.

2) Gebruik de oplaadkabel die werd meegeleverd en steek deze rechtstreeks in the USB-poort van een ingeschakelde laptop of desktop computer en laat het apparaat een half uur opladen. Dit is de betrouwbaarste energiebron en zo sluit je uit dat stekkers of verlengkabels het probleem veroorzaken. Als je een andere compatibele USB-kabel hebt, kun je deze gebruiken om uit te sluiten dat de kabel de oorzaak van het probleem is (als je een dubbele kolf hebt, kun je de andere meegeleverde kabel gebruiken).

3) Als er geen lichtjes branden als je de kolf oplaadt of de Elvie Pump gaat niet aan, neem dan contact met ons op Zolang de aansturingsmodule nog onder de twee jaar garantie valt, sturen wij je een vervangend apparaat.