×

Behöver jag ett konto för att använda alla appens funktioner?

Ja, du behöver ett konto för att få ut mesta möjliga av appen.

Fördelar med att skapa ett konto:

• Du kan uppgradera pumpens fasta programvara så att den fungerar som den ska och få åtkomst till nya funktioner.

• Du kan använda appen Pump with Elvie för att styra anslutna pumpar och hålla koll på dina pumpningssessioner.

• Du kan få hjälp och felsökningsråd.

• Du kan använda pumpen med fler än en mobil eller surfplatta.

• Du kan hämta dina pumpningsdata om du tappar bort eller byter ut enheten.

Du kan logga ut från ditt konto när som helst. Det innebär att dina data hålls privata om du delar din enhet med andra.

Vi tar din sekretess på största allvar och alla dina pumpningsdata lagras säkert och anonymt.

Det är lätt att be oss ta bort dem från våra servrar om du vill. Kontakta oss på questions@elvie.com, så hjälper vi dig gärna.