×

Hur och varför anpassar jag mina inställningar med appen Pump with Elvie?

Du kan använda appen för att spara dina favoritintensitetsinställningar i stimulerings- och pumpningsläget.

Då startar pumpen alltid med dina favoritinställningar.

Se till att pumpen är ansluten till appen och följ instruktionerna nedan för att anpassa intensitetsinställningarna i appen:

För Android-användare

Gå till:

Meny > Konto > Dina pumpar > Anpassa. Här kan du spara dina intensitetsinställningar.

För iOS-användare

Gå till:

Meny > Konto > Individanpassning och preferenser > Anpassa din pump > tryck på kugghjulet. Här kan du spara dina intensitetsinställningar.

Kom ihåg att din pump måste vara ansluten för att du ska kunna utföra dessa steg.