×

Vilka automatiska funktioner har min Elvie Stride?

Elvie Stride har ett antal automatiska funktioner som är utformade för att göra ditt liv enklare:

• Den växlar automatiskt från stimuleringsläget till pumpningsläget efter två minuter.

• Medan du pumpar pausas den automatiskt efter 40 minuter om du inte har tryckt på någon knapp. Vi rekommenderar att du väntar 60 minuter innan du använder pumpen igen.

• När den är pausad stängs den av om du inte har tryckt på någon knapp på fem minuter.

• Den stängs av automatiskt om batteriet är tomt.

Den stängs av automatiskt om det uppstår ett tekniskt fel.