×

Fabricage-informatie en gebruiksverklaring voor app

Verklaring voor beoogd gebruik:

De Elvie borstkolf-app ondersteunt gebruikers van de Elvie Stride door gebruikers in staat te stellen hun kolf te verbinden met hun smartphone.

Zodra de app is aangesloten, kan de kolf op afstand worden bediend, kunnen de melkhoeveelheden worden bijgehouden, is er toegang tot online hulp en ondersteuning en zijn er contactgegevens voor de klantenservice.

Geproduceerd door Chiaro Technology Limited.
Houd er rekening mee dat de Elvie borstkolf-app niet vereist is om de Elvie Stride te gebruiken. In het geval van een verbroken verbinding met de app zijn alle kolfbedieningen nog steeds toegankelijk via het apparaat.