×

Levensduur van de batterij

Bij normaal gebruik gaan de batterijen een aantal weken mee. Als je de trainer echter een tijdje niet meer hebt gebruikt, kan het nodig zijn om hem even in de opbergcase te plaatsen en een paar seconden te laten opladen zodat hij wakker wordt. Het batterijniveau is te vinden in the 'Trainer info' sectie, als het apparaat via Bluetooth met de app verbonden is. De opbergcasette dient ook als oplader, wat betekent dat je Elvie Trainer onderweg gemakkelijk en onopvallend kunt opladen.