×

Hoe laad ik de Elvie Trainer op?

Plaats de Elvie Trainer stevig in het etui en zorg dat de trainer goed achter in het etui zit. Verwijder vóórdat je gaat opladen de optionele hoes als je deze gebruikt. Het staartje moet in de richting van de USB-poort steken en het etui moet horizontaal op een vlak oppervlak liggen zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding.

Doe het etui dicht en gebruik de meegeleverde kabel om het etui te verbinden met een USB-voedingsbron, bijvoorbeeld je computer. Het lichtje aan de voorkant van het etui blijft branden totdat de Elvie Trainer helemaal is opgeladen.

Als de Elvie Trainer volledig is opgeladen, gaat het lichtje boven de USB-kabel op het etui uit.

Laad de Elvie Trainer vóór het eerste gebruik op - als het lichtje niet aangaat, betekent dat gewoon dat de Elvie Trainer al helemaal is opgeladen. Daarna waarschuwt de app je als de Elvie Trainer weer moet worden opgeladen. Informatie over het batterijniveau kun je vinden in de 'Trainer info' sectie, als je via de Bluetooth met de app verbonden bent.