×

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik herinneringen krijg?

Als je eenmaal de Elvie Trainer app op je telefoon hebt geïnstalleerd, kies je het menu-icoontje rechtsboven in je scherm, en vervolgens 'Doelen en herinneringen'. Zoek een trainingsdoel uit en schakel de functie 'Herinneringen' in. De herinneringen worden automatisch aangepast aan je gekozen doel, maar je kunt er ook voor kiezen om via ‘Personaliseren’ de dagen en tijden uit te kiezen die voor jou het handigste zijn.

De app zal je toestemming vragen om berichten te sturen - dit is essentieel als je er zeker van wilt zijn dat je herinneringen krijgt. Als je geen geheugensteuntjes krijgt, ga je naar Instellingen > Berichten op je telefoon, kiest de Elvie Trainer app en controleert of Berichten is ingeschakeld.