×

Ik kan mijn berichten/herinneringen niet inschakelen op mijn iPhone

1) Verwijder de Elvie Trainer app en installeer hem opnieuw. Je gegevens gaan niet verloren, want je kunt gewoon inloggen op je bestaande account als je de app weer hebt geïnstalleerd.

2) Als nog steeds problemen hebt, ga je naar Instellingen > Berichten op je telefoon, kies je de Elvie Trainer app en controleer je of Berichtgeving is ingeschakeld.

3) Misschien staat Stroken uit. Ga naar Instellingen > Berichtgeving, kies de Elvie Trainer app en schakel Toon als Stroken in

4) Controleer of je bent ingelogd met je Apple ID. Ga naar Instellingen > iTunes & App Stores en vul je Apple ID en wachtwoord in

5) Controleer of Niet Storen is uitgeschakeld. Ga naar Instellingen >Niet Storen en schakel het uit

Neem contact op met onze klantenservice via questions@elvie.com als je daarna berichten/herinneringen nog steeds niet kunt activeren.