×

Mijn Elvie Trainer laadt niet op

Plaats de Elvie Trainer stevig in het etui en zorg dat de trainer goed achter in het etui zit. Verwijder vóórdat je gaat opladen de optionele hoes als je deze gebruikt. Het staartje moet in de richting van de USB-poort steken en het etui moet horizontaal op een vlak oppervlak liggen zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding.

Doe het etui dicht en gebruik de meegeleverde kabel om het etui te verbinden met een USB-voedingsbron, bijvoorbeeld je computer. Het lichtje aan de voorkant van het etui blijft branden totdat de Elvie Trainer helemaal is opgeladen.

Als het lichtje niet aangaat,kan dit betekenen dat de Elvie Trainer volledig is opgeladen. Probeer verbinding met de app te maken en controleer, als dat lukt, het niveau van de batterij in de 'Trainer info' in het menu.

Als de Elvie Trainer nog steeds niet oplaadt, neem dan contact op met het klantenserviceteam via questions@elvie.com.