×

Kan ik de Elvie Trainer in combinatie met mijn nieuwe telefoon gebruiken?

Zolang je toestel een Android met 9 of later is, of een iPhone voorzien van iOS14 of later en Bluetooth Low Energy ondersteunt, is de Elvie Trainer compatibel met je toestel. Je kunt de Elvie Trainer ook gebruiken met een iPad die is voorzien van iPadOS14 of later. Je kunt de app gewoon op je nieuwe telefoon of tablet downloaden om bij je account in te loggen om verder te gaan waar je gebleven was.