×

Hur laddar jag Elvie Pump?

När batterinivån är låg blir batterilampan röd. Ladda direkt efter avslutad pumpning om batteriet är lågt. Elvie Pump stängs av automatiskt när batteriet är tomt.

Under laddning blir batterilampan orange. Använd den medföljande laddkabeln för att ansluta Elvie Pump till ett USB-uttag, till exempel på din dator eller telefonladdare.

När batteriet är fulladdat blir batterilampan grön. Det tar cirka två timmar att ladda batteriet fullt, vilket ger omkring två och en halv timmes användning med normala inställningar.

Använd enbart laddkabeln som följer med Elvie Pump. Använd inte Elvie Pump under laddning.