×

Hur får jag ut ringen som lossar flaskan?

Du behöver inte ta bort ringen vid normal rengöring av enheten, men om det har bildats mjölkavlagringar och du behöver rengöra ringen eller ytan under den är det möjligt att ta bort den.

Om du behöver rengöra under själva knappen för lossning av flaska kan du använda en fuktig bomullstuss eller bomullspinne.

Tänk på att ytan under ringen för lossning av flaskan endast får rengöras med en ren och fuktig trasa. Om enheten rengörs på annat sätt gäller inte garantin.

Så här avlägsnar du ringen för lossning av flaska:

1. Ta bort flaskan genom att trycka på knappen Lossa flaskan.

2. Håll enheten upp och ned (den svarta halvcirkeln på basen ska vara vänd uppåt) och se till att knappen Lossa flaskan är riktad bort från dig.

3. Placera tummarna inne i ringen, den ena vid klockan 3 och den andra vid klockan 9, och tryck dem försiktigt åt varsitt håll.

4. Tryck ringen lätt framåt, så att sidan närmast dig åker ut.

5. Sätt tillbaka den igen genom att föra in knappen i hålet i enheten så att den sticker ut och tryck försiktigt ringen på plats.

Steg Ett – Tryck i sidled

Steg Två – Tryck sedan framåt