×

Jag kan inte ansluta Elvie Pump till appen

Gör följande steg för att ansluta Elvie Pump. Det är mycket viktigt att du gör stegen i den här ordningen:

1) Ta bort Pump with Elvie-appen och ”glöm” din pump i Bluetooth-inställningarna på din telefon

På Android:

• Öppna telefonens inställningar

• Öppna Bluetooth och se till att det är påslaget

• Du kommer att se en lista över kopplade enheter. Skrolla i listan och se om du hittar några pumpar

• Klicka på kugghjulet vid pumpen så öppnas alternativet att glömma pumpen. Glöm pumpen

På iPhone:

• Öppna telefonens inställningar

• Öppna Bluetooth och se till att det är påslaget

• Du kommer att se en lista över kopplade enheter. Skrolla i listan och se om du hittar några pumpar

• Tryck på ”i” vid enhetens namn och klicka på ”Glöm den här enheten”

2) Starta om telefonen och installera Pump with Elvie-appen igen

3) Öppna Pump with Elvie-appens meny och välj ”Pumpinfo” på menyn. Klicka på ”Anslut en ny pump” längst ner på skärmen med pumpinfo. Följ instruktionerna för att ansluta din pump

Om du fortfarande har problem med att ansluta Elvie Pump till appen ber vi dig kontakta oss så att någon i vårt team kan hjälpa dig.