×

Det går inte att starta eller ladda min Elvie Pump

Om Elvie Pump inte laddas eller startar ska du göra följande:

1) Se till att du dragit ur Elvie Pump. Den startar inte när den är ansluten till laddaren.

2) Ta den medföljande laddkabeln och anslut direkt till USB-porten på en påslagen laptop eller stationär dator. Ladda i en halvtimme. Detta är den mest tillförlitliga strömkällan, och på så sätt kan vi utesluta att felet beror på kontakter eller förlängningssladdar. Om du har en annan kompatibel USB-sladd kan du testa den för att se om laddkabeln är problemet (om du har en dubbel pump kan du använda den andra medföljande laddkabeln).

3) Om det inte lyser någon lampa under laddningen eller om pumpen inte går att starta ber vi dig kontakta oss. Om pumpenhetens 2-åriga garanti fortfarande gäller kommer vi att skicka en ny enhet till dig.