×

Jag kan inte koppla min telefon eller platta till Elvie Trainer

Se till att Elvie Trainer är fulladdad (se ”Ladda Elvie Trainer”) och ta ut den från förvaringsasken. Aktivera sedan Bluetooth på din telefon genom att gå till inställningarna och välja Bluetooth. Följ anvisningarna i Elvie Trainer-appen för att ansluta den.

Appen är tillgänglig på enheter som har stöd för Bluetooth Low Energy. iPhone-enheter måste köra iOS10 eller senare och iPad-enheter måste köra iPadOS13 eller senare. Android-enheter måste köra version 6 eller senare. Kontrollera att specifikationerna för din telefon uppfyller dessa minimikrav.

Om det är mer än två veckor sedan du laddade Elvie Trainer senast, ska du placera den i förvaringsasken och ansluta den till en strömkälla i fem sekunder. Försök sedan att ansluta igen.

Om du har problem med anslutningen trycker du på menyikonen i övre högra hörnet på skärmen och väljer ”Trainer info”. Om din Elvie Trainer inte är ansluten visas knappen ”Skanna”. Tryck på den och krama varsamt Elvie Trainer i din knutna hand i 3 sekunder, med svansen utanför. Släpp och krama Elvie Trainer igen i 3 sekunder till. När ordet Elvie visas på skärmen, ska du trycka på det för att anslutas. Det kan ta upp till 20 sekunder, så fortsätt att krama Elvie Trainer mjukt.

Om du har aktiverat Bluetooth och ändå inte kan ansluta till Elvie Trainer, försök då att stänga av appen helt och sedan starta om den. Gör ett nytt försök att ansluta när den har startat igen.

Om du fortfarande inte kan ansluta din Elvie Trainer ber vi dig kontakta kundtjänst på scandinavia.questions@elvie.com.