×

Min Elvie Trainer laddas inte

Lägg in Elvie Trainer försiktigt i förvaringsasken och se till att du trycker den hela vägen in – om du använder det extra höljet ska det tas bort före laddning. Svansen måste vara upptill och peka mot USB-porten, och förvaringsasken måste ligga horisontellt på en plan yta, så som bilden nedan visar.

Stäng förvaringsasken och använd den medföljande kabeln för att ansluta den till ett USB-uttag, till exempel din dator. Lampan framtill på förvaringsasken lyser tills Elvie Trainer är fulladdad.

Om lampan inte tänds kan det bero på att Elvie Trainer är fulladdad. Försök ansluta till appen, där du kan kontrollera batterinivån under ”Trainer info” i menyn.

Om du fortfarande inte kan ladda din Elvie Trainer ber vi dig kontakta vår kundtjänst på scandinavia.questions@elvie.com.