×

Träningsnivåer

Varje Elvie Trainer-användare startar på nivån Förberedelse för att vänja sig vid att använda Elvie Trainer. När du är redo kan du flytta upp till Nybörjare. Du gör tio träningspass på varje nivå innan du kan flytta upp och lära dig nya färdigheter.

Förberedelse
Övningar på den här nivån: Lyft, Pulsera, Styrka
Lär dig att träna korrekt, med lyft inåt och uppåt.
Stanna kvar på den här nivån tills du kan göra 4-sekunderslyft.

Nybörjare
Övningar på den här nivån: Lyft, Pulsera, Håll, Styrka
Gör tio träningspass innan du går vidare till Mellannivån.

Mellannivå
Övningar på den här nivån: Lyft, Pulsera, Håll, Snabbhet, Styrka
Gör tio träningspass innan du går vidare till Avancerad nivå.

Avancerad nivå
Övningar på den här nivån: Lyft, Pulsera, Håll, Snabbhet, Steg, Styrka
Fortsätt på den här nivån för att bevara formen.

För att byta nivå öppnar du appen och trycker på ”Kom igång”. När du ser skärmen som visar hur många träningspass du gjort sveper du åt vänster. Den här skärmen visar dina framsteg, och du kan trycka på den nivå du vill prova och sedan på ”Prova det här programmet”.