×

Jag kan inte aktivera notiser/påminnelser på min telefon

1) Börja med att radera och installera om Elvie Trainer-appen. Du förlorar ingen information eftersom du loggar in på ditt befintliga konto efter ominstallationen

2) Om du fortfarande har problem går du till Inställningar > Notiser, väljer Elvie Trainer-appen och ser till att notiser är aktiverade

3) Du kanske har stängt av banderoller. Gå till Inställningar > Notiser, välj Elvie Trainer-appen och aktivera Visa som banderoll

4) Kontrollera att du är inloggad med ditt Apple-ID. Gå till Inställningar > iTunes och App Store och skriv in ditt Apple-ID och lösenord

5) Kontrollera att Stör ej-funktionen är avstängd. Gå till Inställningar > Stör ej och stäng av den

Om du fortfarande inte kan aktivera notiser/påminnelser ber vi dig kontakta vår kundtjänst på scandinavia.questions@elvie.com.