×

Akun käyttöikä

Normaalissa käytössä akku kestää useita viikkoja. Jos olet kuitenkin ollut käyttämättä Traineria jonkin aikaa, saatat joutua asettamaan sen koteloon ja lataamaan viisi sekuntia, jotta Trainer herää. Akun varaustaso löytyy ”Trainer info” (Trainerin tiedot) ‑kohdasta, kun Trainer on yhdistetty sovellukseen Bluetoothin kautta. Kantokotelo toimii myös laturina, mikä tarkoittaa, että voit ladata Elvie Trainerin huomaamattomasti ja helposti liikkeellä ollessasi.