×

Voinko käyttää Elvie Traineria uuden puhelimeni kanssa?

Kunhan uusi laitteesi on Android-laite, jonka versio on 9 tai uudempi, tai iPhone, jonka käyttöjärjestelmäversio on iOS14 tai uudempi, ja se on Bluetooth Smart Ready ‑laite (tukee Bluetooth Low Energy ‑protokollaa), Elvie Trainer on yhteensopiva uuden laitteesi kanssa. Voit käyttää Elvie Traineria myös sellaisten iPadien kanssa, joiden käyttöjärjestelmäversio on iPadOS14 tai uudempi. Voit yksinkertaisesti ladata sovelluksen uuteen puhelimeesi/tablettiisi, kirjautua tilillesi ja jatkaa siitä, mihin jäit.