×

En voi kytkeä ilmoituksia/muistutuksia käyttöön iPhonessa

1) Poista Elvie Trainer ‑sovellus ja asenna se uudelleen. Et menetä tietojasi, koska voit kirjautua olemassa olevalle tilillesi, kun asennat sovelluksen uudelleen.

2) Jos ongelma ei edelleenkään häviä, valitse Asetukset > Ilmoitukset, valitse Elvie Trainer ‑sovellus ja varmista, että ilmoitukset on otettu käyttöön

3) Olet ehkä poistanut bannerit käytöstä. Valitse Asetukset > Ilmoitukset, valitse Elvie Trainer ‑sovellus ja ota käyttöön Näytä bannereina.

4) Varmista, että olet kirjautunut Apple ID:hesi. Valitse Asetukset > iTunes & App Storet ja anna Apple ID ja salasana.

5) Varmista, että Älä häiritse ‑tila on poistettu käytöstä. Valitse Asetukset > Älä häiritse ja poista se käytöstä.

Jos et vieläkään pysty ottamaan ilmoituksia/muistutuksia käyttöön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen questions@elvie.com.