×

Muistutusten määrittäminen

Jos olet asentanut Elvie Trainer ‑sovelluksen puhelimeesi, valitse näytön oikeassa yläkulmassa oleva valikkokuvake ja valitse sitten ”Goals and reminders” (Tavoitteet ja muistutukset). Valitse harjoitustavoite ja kytke ”Set reminders” (Aseta muistutukset) ‑valitsin päälle. Muistutukset määritetään automaattisesti valitsemiesi tavoitteiden mukaan, mutta voit mukauttaa ajankohdat sinulle sopivimpiin päiviin ja kellonaikoihin valitsemalla ”Customize” (Mukauta).Sinua pyydetään antamaan sovellukselle oikeudet ilmoitusten lähettämiseen sinulle. Tämä on ratkaisevan tärkeää muistutusten saamisen kannalta. Jos et saa tätä pyyntöä, siirry puhelimellasi valikkokohtaan Asetukset > Ilmoitukset, valitse Elvie Trainer ‑sovellus ja varmista, että ilmoitukset ovat käytössä.