×

Elvie Trainerini ei lataudu

Aseta Elvie Trainer kantokoteloon varmistaen, että se tulee tiiviisti kotelon takaosaa vasten. Jos käytät valinnaista suojusta, poista se ennen lataamista. Häntäosan on oltava päällimmäisenä niin, että se osoittaa kohti USB-porttia, ja kantokotelon on oltava vaakasuorassa asennossa tasaisella pinnalla alla olevan kuvan esittämällä tavalla.

Sulje kotelo ja liitä kantokotelo USB-virtalähteeseen, kuten tietokoneeseen, mukana toimitetulla kaapelilla. Kantokotelon etuosassa oleva valo palaa, kunnes Elvie Trainer on ladattu täyteen.

Jos valo ei syty, tämä voi tarkoittaa, että Elvie Trainer on ladattu täyteen. Yritä muodostaa yhteys sovellukseen, ja jos yhteyden muodostus onnistuu, tarkista akun varaustaso valikon kohdasta ”Trainer info” (Trainerin tiedot).

Jos et vieläkään pysty lataamaan Elvie Traineriasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen questions@elvie.com.