×

Yhteyden muodostaminen Elvie Traineriin

Varmista, että Elvie Trainer on ladattu täyteen (katso ”Elvie Trainerin lataaminen”) ja otettu pois kantokotelostaan. Kytke sitten Bluetooth päälle puhelimessasi siirtymällä asetuksiin ja valitsemalla Bluetooth-toiminto. Muodosta yhteys noudattamalla Elvie Trainer ‑sovelluksen ohjeita.

Sovellus on käytettävissä laitteissa, jotka ovat Bluetooth Smart Ready ‑laitteita (tukevat Bluetooth Low Energy ‑protokollaa). iPhonessa on oltava iOS14 tai uudempi käyttöjärjestelmä, ja iPadeissa on oltava iPadOS14 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Android-laitteiden version on oltava 9 tai uudempi. Tarkista puhelimesi teknisistä tiedoista, että se täyttää nämä vähimmäisvaatimukset.

Jos latasit Elvie Trainerin yli kaksi viikkoa sitten, aseta se kantokoteloon ja liitä se virtalähteeseen viideksi sekunniksi ja yritä sitten muodostaa yhteys uudelleen.

Jos sinulla on vaikeuksia yhteyden muodostamisessa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja valitse sitten ”Trainer info” (Trainerin tiedot). Jos Elvie Traineriasi ei ole yhdistetty, sovelluksessa on Scan (Etsi) ‑painike. Napauta sitä ja purista Elvie Traineria hellävaraisesti suljetun nyrkin sisällä 3 sekunnin ajan niin, että sen häntäosa pysyy nyrkin ulkopuolella. Vapauta puristus ja purista Elvie Traineria vielä 3 sekunnin ajan. Kun ”Elvie”-sana ilmestyy näyttöön, napauta sitä, niin laite yhdistetään. Tämä voi kestää enintään 20 sekuntia, joten muista jatkaa Elvie Trainerin kevyttä puristamista.

Jos Bluetooth on käytössä etkä vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä Elvie Traineriin, kokeile sulkea sovellus kokonaan ja käynnistää se uudelleen. Kun se käynnistyy uudelleen, yritä muodostaa yhteys uudelleen.

Jos edellä mainittujen vaiheiden kokeilemisen jälkeen et vieläkään voi muodostaa yhteyttä Elvie Traineriin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen questions@elvie.com.