×

Elvie Trainerin lataaminen

Aseta Elvie Trainer kantokoteloon varmistaen, että se tulee tiiviisti kotelon takaosaa vasten. Jos käytät valinnaista suojusta, poista se ennen lataamista. Häntäosan on oltava päällimmäisenä niin, että se osoittaa kohti USB-porttia, ja kantokotelon on oltava vaakasuorassa asennossa tasaisella pinnalla alla olevan kuvan esittämällä tavalla.

Sulje kotelo ja liitä kantokotelo USB-virtalähteeseen, kuten tietokoneeseen, mukana toimitetulla kaapelilla. Kantokotelon etuosassa oleva valo palaa, kunnes Elvie Trainer on ladattu täyteen.

Kun Elvie Trainer on ladattu täyteen, kantokotelon USB-kaapelin yläpuolella oleva valo sammuu.

Lataa Elvie Trainer ennen ensimmäistä käyttökertaa. Jos valo ei syty, se tarkoittaa yksinkertaisesti, että Elvie Trainer on jo ladattu täyteen. Tämän jälkeen sovellus ilmoittaa, kun Elvie Trainer on ladattava. Akun varaustason näkee Trainer info (Trainerin tiedot) ‑kohdasta, kun se on yhteydessä sovellukseen Bluetoothin kautta.